Del produktet på:

Westin Salty Inline

31,00 DKK

Westin Salty Inline, som har været en af de mest sælgende agn fra dem, kommer her i en ny og forbedret udgave. Den er lavet i en lækker gennemløbs udgave hvor man stadig har alle de gode fordele med denne plus flere endnu.

Salty Inline er en super lækker og flot designet gennemløbs blink til havørrederne. Et blink hvor der har gode kaste egenskaber og langt kastende uanset også om der er godt med vind eller ej vil denne komme langt afsted.

Med dette blink har man rigtig gode muligheder uanset om man fisker over dybt vand eller helt inde over mere lavvandet områder. Der vil den her gå rigtig godt og have mange muligheder. Blinket har en super levende gang gennem vandet, og imitere rigtig mange af de vigtige byttedyr der står på blandt andet ørredens menu derude.

En agn hvor man både har muligheden for at fiske langsomt til de dage hvor fiskene lige skal lokkes lidt mere, men samtidig også et agn der kan klare og fiskes hurtigt gennem vandet for at sætte fart på fiskene.

Salty Inline er udviklet i ABS plast og Zink der giver en lang og god holdbarhed. Dertil har man virkelig kælet for detaljerne i dem og leveres i en række rigtig lækre farver hvor havørreden ikke vil kunne modstå.

Den leveres sammen med en enkeltkrog, som i kombination af gennemløbs rig, giver en meget bedre krogning og dermed mister færre fisk. En rigtig farlig kombination til kysten.

Specifikationer
• Teflon Tube inside.
• Materiale: ABS Plast og Zink.
• Enkelt krog medfølger.
• Langtkastende.
• Fiskes langsomt og hurtigt.
• Lavt vand.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og få 10% rabat på dit første køb

Vi spammer ikke!
Læs vores persondatapolitik.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Westin Salty Inline
Westin Salty Inline
31,00 DKK Vælg varianter