Del produktet på:

Savage Gear LT Zerling

36,00 DKK

Savage Gear LT Zerling gennemløberen er et helt unikt blink til havørredfiskeren som i den grad får nye muligheder for at optimere sit kystfiskeri efter havørred.

Savage Gear LT Zerling blinket kan indspinnes helt normalt, men den kommer til at forfører endnu flere havørreder, hvis du skifter din indspinning til speedspin en gang imellem.

Dette kystagngiver 360°rotation ved spinstoppet og giver en endnu mere lokkende og forførende rotation der ikke er set før.Blinket vil omgående rotere væk fra centerlinien ved spinstoppet og her vil havørreden angribe med fuld styrke.

LT Zerling er en tobis efterligning og med den rette kombination af indspinning, så vil du med garanti opleve flere hug end du tidligere har oplevet med ligende gennemløbs blink til havørreder.

Vi tør godt udnævne Zerling til en kasteprojektil ! – vi kan ikke mindes vi har oplevet et blink der kaster så lang uanset vindretning og det gælder ved selv de mindste størrelser.

Zerling – Gennemtænkt farvekombination

Hver farve er særligt genenmtænkt og nøje sammensat med uv aktive mærker ud fra tusindvis af fangster med tidligere blink.
Her har man fundet de bedste kombiantioner for at fuldende LT Zerling blinket til havørredfiskeriet

Nu er der ydermere kommet nogle rå farver, herunder, silver, copper og raw, som har en enormt tillokkende effekt. Disse skal prøves!

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og få 10% rabat på dit første køb

Vi spammer ikke!
Læs vores persondatapolitik.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Savage Gear LT Zerling
Savage Gear LT Zerling
36,00 DKK Vælg varianter