Del produktet på:

Savage Gear Parabellum CCS Travel

0,00 DKK

Varen er på vej på lager og vil snart kunne købes.

Savage Gear Parabellum CCS Travel, 4-delt spinnestang til de store rovfisk i både saltvand og ferskvand.

Parabellum Serien fra Savage Gear er en super kvalitet til prisen, og giver dig en fiskestang der er virkelig sjov både at kaste med, samt fighte de helt store fisk på. Klingen giver en fantastisk kontakt til dit endegrej, og et højt energi-return i kastet. Håndtaget er lavet i ægte AAA Kork, og hjulsædet spændes fra toppen og ned. Grebet er formet så det er let at få hånden helt ind omkring fiskehjulet, så du har fuld kontrol over vægtfordelingen når du fisker.

Klingen er lavet i den fantastiskeToray Carbon og forsynet med Coil Control Guide stangøjer, der sørger for at linen glider friktionsløst, og som også er meget resistente overfor både Saltvand og den slitage der følger med mange fisketimer ved vandet.

Den følsomme klinge som Parabellum serien er kendt for, giver en kontakt til din agn hvor du kan mærke selv de helt små fisk. Og når de store hugger, får du virkelig en oplevelse i fighten. Når du udtrætter fisken kan du også bedre fornemme hvornår du skal vende den, når du kan mærke selv de mindste ryk. Denne stang er 4-delt, og er dermed også meget rejsevenlig.

Specifikationer:
• 4-Delt og rejsevenlig.
• Toray Carbon klinge.
• AAA Korkhåndtag.
• Double Lock hjulsæde.
• Coil Control Guides.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og få 10% rabat på dit første køb

Vi spammer ikke!
Læs vores persondatapolitik.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: