Del produktet på:

Savage Gear LT Seeker

Fra: 36,00 DKK

Savage Gear LT Seeker gennemløber blinket er en af de helt nye kystagn fra Savage Gear og endnu engang har de formået at overføre detaljerne fra rigtige fisk til blinket. Faktisk så drejer det sig om unikke fotoprint , der får blinket til at efterligne en naturlig fisk.

Seeker blinket er helt unik i sit look , men gangen er ikke bare unik den er simpelhen formidabel og det tager pusten for selv den mest kritiske havørredfisker på kysten.

Dette Seeker gennemløbsblik giver en gang i vandet der får blinket til at rotere om sin egen akse og når du laver et spinstop , så drejer den væk fra sin rute – nøjagtigt som en fisk der flygter fra sin forfølger .

Spinstoppet er nøglen til at udløse hugget og du vil når du ser Seeker blinket i aktion forstå vigtigheden af disse spinstop. En havørred der forfølger sit bytte som pludselig uden varsel stikker af lige for snuden af fisken vil reagere prompte med et hård udfald , der vil få din stang til at bukke for presset.

Når fisken er krogen vil blinket forsvinde væk fra krogen og fisken kan ikke længere bruge det til at at løsne krogen …

Seeker gennemløbs blinket må findes i æsken og vi anbefaler at du bruger små 3-kroge og perler , så vil du opnå en krogningsrate der ikke er set tidligere…

Der medfølger 3- krog – perler og oval springring

Specifikationer:
• Linethru design.
• Ultra skarpe trekrog og oval splitring.
• 5 bløde perler glow og neutrale farver, 1 glas klar hård perle.
• Livlig og uregelmæssig aktion.
• 360 graders rotation på spin stop.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og få 10% rabat på dit første køb

Vi spammer ikke!
Læs vores persondatapolitik.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Savage Gear LT Seeker
Savage Gear LT Seeker
Fra: 36,00 DKK Vælg varianter