Del produktet på:

Savage Gear GPS 1X Ring Rigged

42,00 DKK

Savage Gear GPS 1X Ring Rigged enkeltkrog er en stærk og utrolig skarp krog hvor der kommer rigget med springring og en svejst ring. Dette gør de er klar til nem montering og fiskeriet kan starte. På denne model er der lavet et hot spot nede i krog bøjningen, hvilket der får fisken til at hugge efter dette.

Ved brug af enkeltkrog, sikrer man en rigtig god og stærk krogning når de tager hårdt på ens endegrej. Krogen er lavet med en god bøjning, således den får et utrolig godt hold på fisken og kan sætte sig godt fast.

En af de mange fordele med enkeltkrog er også blandt andet dage hvor der kan være lidt mere møg i vandet og fiskene gemmer sig under. Der har denne krog en større fordel da den ikke lige så nemt samler det op og sætter sig fast. Men giver fiskeren muligheden for at fiske mere effektivt gennem de områder

Ved at have hot spot på ens krog hvor fisken vil gå efter, er det med til at give en bedre og mere solid krogning af fisken. Hot spottet på krogen er også med til at få ørreden blandt andet til at reagere mere aggrasivt og tage krogen.

Derfor har man valgt og lave et fluocerende spot på selve krog skaftet af enkeltkrogen, der er med til at give den solide og hårde krogning på denne krog. Krogen er super skarp og en der kan sætte sig godt i fiskens mund også de lidt hårdere steder.

Ved at have krogen monteret som dette, får man en løst hængende krog efter sit blink, hvor det giver en meget bedre krogning af fisken. Kombineret med de utrolig skarpe kroge skal den nok få et godt hold på fisken. Med denne montering fjerner man også fiskens mulighed for at vride sig fri, da krogen har den store bevægelses frihed.

Savage Gear har her lavet forarbejdet for lystfiskeren og monteret dem op, således de er lige til at have med og klar til hurtigt komme igang ved vandet efter drømmefisken.

Specifikationer:
• 8 stk. pr. pakke.
• Model: GPS 1X BN.
• Farve: Black Nickel.
• Antal: 8 stk.
• Carbon Steel.
• Model: Enkeltkrog.
• Montering: Springring og svejst ring.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og få 10% rabat på dit første køb

Vi spammer ikke!
Læs vores persondatapolitik.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Savage Gear GPS 1X Ring Rigged
Savage Gear GPS 1X Ring Rigged
42,00 DKK Vælg varianter